шопинг

Вести old

Рикардо Тиши пое Burberry

Рикардо Тиши пое Burberry

След 12 години, които той прекара в Givenchy, като креативен директор и главен дизайнер, Рикардо Тиши е готов да покори нови върхове. Италианецът избра Лондон, в лицето на един от най-емблематичните модни брандове - Burberry.

През март тази година се очаква Тиши да стане официално част от екипа на Burberry, а първата си колекция за английската емблематична марка, да представи през септември, по време на Седмица на модата в Лондон, сезон пролет-лято 2019. Повече от година валяха какви ли не спекулации, относно съдбата на креативния дизайнер.

Една от най-достоверните бе, че италианецът е готов да поеме мъжката линия на Versace. Тези подозрения бяха подкрепени от близостта, която демострираха Рикардо и Донатела в последно време. Видимо, отношенията между тях са чисто приятелски, а Тиши е готов да покори и още един моден подиум - този в Лондон.

Дизайнерът сподели, че е изключително възхитен и радостен от новата си позиция. "Развълнуван съм от потенциала на тази изключителна марка и британското й наследство", написа още в социалните мрежи Тиши.


Няма коментари към този материал !