шопинг

Вести old

Люис Хамилтън става лице на Tommy Hilfiger

Люис Хамилтън става лице на Tommy Hilfiger

От пролетта на тази година един от най-великите съвременни спортни състезатели от Формула 1 – Люис Хамилтън, ще бъде официалният представител на мъжките колекции на Tommy Hilfiger, обявиха от пресофиса на марката. Британският състезател и четирикратен световен шампион във Формула 1 става новият глобален посланик на мъжкото облекло, както и на колекциите Hilfiger Collection, Tommy Hilfiger Tailored и бельото и банските костюми Tommy Hilfiger.

Партньорството отразява стратегическия ангажимент на Томи Хилфигър да надгражда върху наследство на бранда и да стимулира по-нататъшното развитие на бизнеса, привличайки следващото поколение фенове към марката. „Винаги съм се възхищавал на невероятната издръжливост на Люис по време на състезания, както и на уникалния му стил извън пистата, който отговаря на новото поколение Tommy Guys“, споделя Томи Хилфигър.

„Той е изградил своята невероятната състезателна кариера със страст, отдаденост и изключително упорита работа – ценности, които аз също влагах, когато основавах моята марка. Имаме история с Формула 1 и това партньорство се основава на нашата традиция за сътрудничество в света на моторните спортове.“ Люис Хамилтън е следван от над 17 милиона фенове в социалните мрежи, предоставяйки на аудиторията си уникален достъп до състезателния свят на Формула 1, както и до неговия личен живот.

Няма коментари към този материал !