шопинг

Вести old

BATTIBALENO докара пролетта в София

BATTIBALENO докара пролетта в София

Модна къща BATTIBALENO показа пред журналисти и приятели своята нова колекция Пролет/Лято 2018. Това се случи на стилен коктейл във фирмения магазин на марката в София.

От създаването си марката залага основно на качествения състав на материите, които ползва при изработката на облеклата си. Всички тъкани внимателно се подбират от дизайнерския екип и се доставят от най-реномираните италиански фабрики за текстил. Защото материята изпраща послание, което нашите тела разпознават безпогрешно. В новата пролетно-лятна колекция отново е заложено на класически силуети, с внимание към детайла. Кройките, които са най-сложната част от направата на дрехата, са свободни, но подчертаващи красотата на женското тяло.  

Цветовете са свежи - прелестни нюанси на жълто, зелено и корал, прасковено розово и кадетско синьо. Свежата мента и мавританския пясък са нови нюанси, които будят желание за безброй модни експерименти. Колекцията се откроява както с едноцветни модели – признак на добре премерен вкус, така и с комбинации от цветни детайли във всяка отделна линия, като предлага на модерната и успяла жена съвкупност от най-актуалните тенденции.

„Не случайно ние залагаме на цветните градини в облеклата си, които създаваме - нашето желание е зелените клонки, минзухара, топлото капучино и целия цветен спектър да се завърнат под формата на живителни емоции в ежедневието ни...
Позволете им...” съветва Ваня Сеизова, пиар мениджър на  BATTIBALENO.

Няма коментари към този материал !