Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Чанинг Тейтъм праща на съд Джена заради дъщеря им

отпечатай новината

28.11.2019 15:09 | Видян 1746 пъти

Чанинг Тейтъм праща на съд Джена заради дъщеря им

Актьорът Чанинг Тейтъм е решил да се впусне в трудна съдебна битка за правата над дъщеря си. Скоро официално приключи бракоразводният процес между него и бившата му съпруга Джена Дюан, но все още трябва да се уточни въпросът с родителските права за детето им.

Оказа се, че актьорът не е съгласен с графика за среща с 6-годишната Евърли, въпреки че Джена вече подписа документа. За да не става бъркотия около това с кого детето ще прекара празниците, ваканциите, въпросът трябва да се реши в съда.

Освен това източници, близки до Джена, съобщават, че съществува и неразрешен въпрос с издръжката на детето. Според тях, актьорът не прави подходящ принос за финансовата страна на въпроса, предава TMZ.

Според източници на изданието, Джена нарушава споразумението – родителят да общува с дъщеря си чрез FaceTime, когато Евърли е с другия. Според източника, когато Евърли е с майка си, Чанинг трябва да общува с дъщеря си чрез бавачка.

Чанинг и Джена сключиха брак през 2009 г. и дълги години показваха щастлив съвместен живот. За раздялата им стана ясно през април 2018 г. В момента и двамата имат други партньори, като Тейтъм е с певицата Джеси Джей, а Дюан се готви да се омъжи повторно за Стив Кази, от когото и чака дете.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !