Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

НАП пак дебне Азис по участия

отпечатай новината

03.02.2020 12:31 | Видян 1369 пъти

НАП пак дебне Азис по участия

Главоболията на чалга краля Азис с НАП нямат край. След проблемите, които имаше преди 2 години заради неплатени данъци, бирниците са взели на мушка изпълнителя на „Ледена кралица” и го дебнели по участия.

Служителите на НАП ходели предрешени като клиенти на негови изяви, за да проверяват каква е посещаемостта в заведенията, какви са кувертите и дали оформя документално получаването на хонорар за изпълненията си, пише „Уикенд”. Най-често Азис гостувал в „Клуб 33” в Студентски град.

Още през 2011 г. НАП извършила ревизия на чалка краля. Тогава било установено, че той няма регистрация по ДДС. След множество обжалвания и заради наказателните лихви дълговете на певеца набъбнали до 500 000 лв.  През 2016 г. НАП запорира негов апартамент в затворен комплекс в „Манастирски ливади”. Имотът от 184,75 кв.м бе пуснат на търг, който се влачи цели 2 години. Тогава сред кандидат-купувачите се яви и жената на Азис - Галина Георгиева, с която нямат граждански брак.

По-късно търгът бе прекратен, след като стана известно, че Азис е продал запорирания имот на жена си. Данъчните заведоха дело, а съдът обяви сделката за нищожна, тъй като била сключена след налагането на запора. Заради липсата на купувачи цената бе свалена почти наполовина от 432 315 лв., когато за първи път бе изваден на тезгяха, на 265 003 лв.

В крайна сметка държавата успя да продаде жилището на музиканта на студентка от Софийския университет. Заради проблемите си с НАП Азис заплаши, че ще напусне България завинаги.  

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !