Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Неда Спасова се потроши с тротинетка

отпечатай новината

28.09.2020 15:00 | Видян 1406 пъти

Неда Спасова се потроши с тротинетка

Медицинска сестра от „Откраднат живот“ се потроши жестоко с тротинетка в центъра на София.

Звездата на театъра и телевизията Неда Спасова сама оповести за инцидента в профила си в инстаграм. На най-широката публика актрисата е известна с ролята на медицинската сестра Кая Райкова от сериала на Нова тв „Откраднат живот“.

„Когато се пребиеш като куче насред Раковска и си благодарен, че наоколо не е имало коли. Утре ще се разбере точно колко ще куцам“ - това написа актрисата в социалната мрежа. А текста придружи и със снимка на дрехите си, с които е била при инцидента. Освен прахоляк, кал и мръсотия, по тях има и следи от кръв.

Тя си показа и снимка на мястото, където е паднала. Актрисата обаче с оптимизъм отбелязва, че обучението в НАТФИЗ й е помогнало много по-лесно да поеме удара. Тя добавя с чувство на отговорност и съвет към всеки, който може да се окаже лесно на нейното място: „Когато сте решили да падате, пазете всичките изхвръкнали кокали. Падайте на бедро, на дупе, на мекичко. Сега оценявам четирите години Сценично поведение в НАТФИЗ“.

Неда Спасова е поредната звезда, от „Откраднат живот“, която се контузва на улицата. Тези дни стана ясно, че и актьорът Алек Алексиев също се е потрошил. Познат в ролята на доктор Алекс Василев актьор вече се движи с патерици.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !