Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Световно първенство... по хип-хоп!

отпечатай новината

10.06.2008 13:33 | Видян 2645 пъти

Световно първенство... по хип-хоп!

Официалното световно първенство за поредна година ще се състои в Бремен Германия и за пореден път страната ни ще бъде представена от абсолютните национални шампиони SDS „Тhe Center“.


Нашите представители ще участват с два отбора:  „Тhe Center“ – Варна начело с хореографа и създател на училището Георги Енчев (Goosh), и Dem Idols – София с хореографи Захари Нанков (Zee) и Пламен Андреев (Pacho). Това ще бъде последният „IDO-Streetdance world event“ в Бремен. Тази година събитието ще бъде с колосални размери в сравнение с предходните, и ще е най-голямото световно първенство в историята на IDO( Международна Денс Организация). Това грандиозно събитие ще събере участници от пет континента: Африка, Америка, Азия, Австралия, и Европа. Тридесет и шест държави включително четири нови федерации: Ирландия, Северна Ирландия, Япония и Корея. Записаните за участие състезатели са 3663, което предвещава жестока конкуренция. За коректното оценяване на състезателите организаторите са поканили тридесет и пет съдии от петнадесет държави, които ще определят най-добрият от най-добрите в международния „Streetdance“ свят.

След като миналата година „Тhe Center“ заеха престижното пето място на „World HipHop Championship 2007“, сега отборът се цели по-високо към челните позиции в света на хип-хоп танците.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !