Ринго Стар става на 80 с онлайн шоу

Легендата от "Бийтълс" Ринго Стар организира...

Виртуални модни дефилета от Париж...

Модните дефилета в Париж това лято ще са виртуални, но...

Галена се похвали: Мога да се бия, но дано не ми се налага

отпечатай новината

12.03.2018 16:17 | Видян 2760 пъти

Галена се похвали: Мога да се бия, но дано не ми се налага

На нелицеприятни сцени е ставала свидетел Галена на свои участия, сподели самата тя наскоро. Хитовата пайнерка се впусна в откровения по повод бойните сцени в последния си клип Просто шоу, с който шокира аудиторията.

Във видеото певицата напада жена в дискотека, като грабва цигарата от устата ѝ и я забива в лявото ѝ око. После я извлича за косата от сепарето, хвърля я и тя се удря в пилон.

Следва фантастично размятане на жертвата, като агресорката я е хванала за десния крак, както и изтръгване на няколко кичура, вероятно екстеншъни. По време на някоя от хватките героинята, която се играе от Галена, е успяла и да отреже изпънатия среден пръст на жената, заради който и именно ѝ налетя. С това феновете си обясняват началото клипа, в което Галена излиза от басейн и храни домашния си бухал с женски пръст.

Този свят, в който пренася феновете чрез клипа Просто шоу, не е никак чужд на Галена, пише Уикенд. „Не ми се е налагало, но дано не ми се налага, защото се видя, че имам и такива способности. Честно казано била съм свидетел на подобни женски вълнения, така че за мен това не е друг свят“, сподели певицата.

Галена не уточни кога и при какви обстоятелства е ставала свидетел на батални сцени, в които две жени се нахвърлят една срещу друга. Тя обаче разказа за една друга случка в кариерата ѝ.

Веднъж на нейно участие публиката била толкова скучна, че дори не се поклащала в ритъма на песните ѝ. Всички стояли неподвижни и гледали втренчено, докато Галена се раздавала на сцената.

„Спрях песента по средата и казах: „Ако отсреща виждате това, дали ще ви е ок?“. И може би, съумях да го кажа по необиден начин и разчупих леда. Получи ми се“, сподели тя и допълни, че когато успее да вдигне публиката на крака, да накара всички да пеят и да танцуват, значи си е свършила добре работата и се чувства удовлетворена.     


автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !