Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Джена Дюан стана на 39

отпечатай новината

05.12.2019 16:16 | Видян 2316 пъти

Джена Дюан стана на 39

На 3 декември актрисата Джена Дюан навърши 39 години. Тя стана популярна след участието си във филма „Step Up“, където се запозна с вече бившия си съпруг Чанинг Тейтъм. Двамата бързо се превърнаха в една от любимите двойки на Холивуд, а от брака им се роди момиченцето Евърли.

За съжаление, през април 2018 година Джена и Чанинг обявиха, че се разделят, но въпреки това се фокусират върху детето си. Само преди няколко дни разводът между двамата беше официално приключен, а според източници, Дюан е изключително доволна и облекчена.

„Сега тя може да се фокусира върху бъдещето си“, казват близки до актрисата. А бъдещето ѝ е повече от вълнуващо. В момента Дюан се наслаждава на връзката си със Стив Кази, който е носител на награда „Тони“ за най-добра мъжка роля в мюзикъла „Once“. Двамата започнаха връзка през пролетта на миналата година, а този септември обявиха, че ще стават родители.

Кази очевидно не може да сдържи щастието си и използва всеки удобен момент, за да засипе своята любима с комплименти. А какъв по-добър повод да изрази любовта си от рождения ден на половинката си? Затова Стив публикува в Инстаграм снимка на бременната Дюан на специалния ѝ ден.

„Тази жена. Какъв невероятен отпечатък остави в сърцето ми. Изключително благодарен съм, че тя се е родила на тази Земя и успяхме да се намерим един друг. Обичам те, Джена, и се надявам да прекараш най-щастливия си рожден ден“, гласи част от съобщението на бъдещия татко.

Двамата непрестанно споделят мили фотоси един на друг в социалните мрежи. Пред Entertainment Tonight Джена признава, че е „ужасно влюбена“ в своята половинка. „Просто усещаш момента. Искрите хвърчат и просто всичко се получава“, казва актрисата пред списанието.

Преди няколко дни Кази и Дюан прекараха Деня на благодарността заедно с Евърли. Актрисата споделя, че шестгодишното момиченце се отнася сериозно към състоянието на майка си. „Тревожи се какво ям и разбира кога трябва да си почина. Постоянно прегръща корема ми“, казва Джена пред ET.

Първото дете на Джена Дюан и Стив Кази се очаква през пролетта на следващата година.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !