Продадоха бялата ръкавица на Майкъл...

Бялата ръкавица с кристали на Майкъл Джексън, която той...

Виктория Георгиева дава тон за песен...

След като преди седмица закова фенове от над 30 държави...

Брандът Севтополис развива дестинация Павел баня

отпечатай новината

19.02.2020 12:17 | Видян 604 пъти

Брандът Севтополис развива дестинация Павел баня

„Нашата мисия е да помогнем на съвременния човек да излезе от матрицата на забързания начин на живот, изпълнен със стрес, напрежение и хронични изменения на тялото, да постигне цялостна трансформация на своята същност, изобилстваща от здраве, красота, радост и благоденствие.”

Що е то концептуален хотел и има ли почва у нас?

Победителите във всички престижни международни конкурси за най-добри места за настаняване през 2019 г. са именно от този тип, независимо къде се намират, колко големи са, скъпи ли са или са достъпни. Даже най-претенциозните организатори на класации като супер елитното списание WALLPAPER избират именно концепцията пред неща като локацията, сервиза, изхранването, стайлинга, които до момента се смятаха за основни при оценката колко добър е един хотел. Всъщност, това е напълно логично, понеже на един световен и национален пазар с огромно предлагане, търсенето на клиентите се насочва към селективните места и брандове.

Концептуализмът на един хотел не е само неговият дизайн. По отношение на артистичното оформление и в България имаме представител на събиращия подобни места за настаняване бранд Design Hotels.

Ако се чудите има ли обаче концептуални хотели в страната, отговорът е – да, само един. За огромно учудване на всички, той не се намира в регионите с повишена концентрация на легла като Черноморието, планинските райони или големите градове. Но пък е точно там, където му е мястото. Списание Гранд хотели не само го намери, но и го отличи с новоучреден специален приз на Българските туристически награди.

В сърцето на България има място, познато от хилядолетия на нашите предци с лечебната си сила и наричано по света Долината на тракийските царе. Те първи набюдавали лечебните свойства на минералната вода, извираща от недрата й. Тази земя, сгушена между планините, засадили с рози и превърнали в градина. Точно в Долината на тракийските царе и на розите, в  Павел баня, сред уникалната българска природа се намира хотел Севтополис Медикал и СПА, носещ името на легендарния тракийски Цар първожрец Севт III.

Целият комплекс е посветен на единна концепция, която обединява локацията, историята, спа-традициите, храната, виното и културата и стила във всичките му измерения.
Своята популярност курортът Павел баня дължи на минералните води, които са били използвани за лечение още в дълбока древност.

Хотел Севтополис Медикал и СПА разполага с 58 двойни стаи и 4 апартамента с прекрасна гледка към близките планини, Медикал СПА център, ресторант с две зали, лоби бар, конферентна зала и просторна градина.

Съчетанието на традиционна архитектура, домашен уют и усет към новото подчертава индивидуалността на хотел Севтополис Мидкал и СПА.

През 2019 г. хотелът е отличен с три награди:
-    Най-добър концептуален хотел за 2019
-    Най-добър Балнео и СПА хотел на Балканите за 2019
-    Най-добър Медикал Спа хотел 2019 – международна награда за финалист на международния конгрес по СПА и Уелнес в Баку, Азербейджан

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !