Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Брандът Севтополис развива дестинация Павел баня

отпечатай новината

19.02.2020 12:17 | Видян 8671 пъти | Гласували 3

Брандът Севтополис развива дестинация Павел баня

„Нашата мисия е да помогнем на съвременния човек да излезе от матрицата на забързания начин на живот, изпълнен със стрес, напрежение и хронични изменения на тялото, да постигне цялостна трансформация на своята същност, изобилстваща от здраве, красота, радост и благоденствие.”

Що е то концептуален хотел и има ли почва у нас?

Победителите във всички престижни международни конкурси за най-добри места за настаняване през 2019 г. са именно от този тип, независимо къде се намират, колко големи са, скъпи ли са или са достъпни. Даже най-претенциозните организатори на класации като супер елитното списание WALLPAPER избират именно концепцията пред неща като локацията, сервиза, изхранването, стайлинга, които до момента се смятаха за основни при оценката колко добър е един хотел. Всъщност, това е напълно логично, понеже на един световен и национален пазар с огромно предлагане, търсенето на клиентите се насочва към селективните места и брандове.

Концептуализмът на един хотел не е само неговият дизайн. По отношение на артистичното оформление и в България имаме представител на събиращия подобни места за настаняване бранд Design Hotels.

Ако се чудите има ли обаче концептуални хотели в страната, отговорът е – да, само един. За огромно учудване на всички, той не се намира в регионите с повишена концентрация на легла като Черноморието, планинските райони или големите градове. Но пък е точно там, където му е мястото. Списание Гранд хотели не само го намери, но и го отличи с новоучреден специален приз на Българските туристически награди.

В сърцето на България има място, познато от хилядолетия на нашите предци с лечебната си сила и наричано по света Долината на тракийските царе. Те първи набюдавали лечебните свойства на минералната вода, извираща от недрата й. Тази земя, сгушена между планините, засадили с рози и превърнали в градина. Точно в Долината на тракийските царе и на розите, в  Павел баня, сред уникалната българска природа се намира хотел Севтополис Медикал и СПА, носещ името на легендарния тракийски Цар първожрец Севт III.

Целият комплекс е посветен на единна концепция, която обединява локацията, историята, спа-традициите, храната, виното и културата и стила във всичките му измерения.
Своята популярност курортът Павел баня дължи на минералните води, които са били използвани за лечение още в дълбока древност.

Хотел Севтополис Медикал и СПА разполага с 58 двойни стаи и 4 апартамента с прекрасна гледка към близките планини, Медикал СПА център, ресторант с две зали, лоби бар, конферентна зала и просторна градина.

Съчетанието на традиционна архитектура, домашен уют и усет към новото подчертава индивидуалността на хотел Севтополис Мидкал и СПА.

През 2019 г. хотелът е отличен с три награди:
-    Най-добър концептуален хотел за 2019
-    Най-добър Балнео и СПА хотел на Балканите за 2019
-    Най-добър Медикал Спа хотел 2019 – международна награда за финалист на международния конгрес по СПА и Уелнес в Баку, Азербейджан

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !