Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Джей Ло и Алекс купиха имение за 40 милиона долара

отпечатай новината

20.08.2020 11:42 | Видян 1137 пъти

Джей Ло и Алекс купиха имение за 40 милиона долара

Дженифър Лопес и Алекс Родригес похарчиха огромна сума за пищна резиденция, разположена в зоната Star Island. Сега бъдещите съпрузи имат на разположение повече от четири хиляди квадратни метра с огромен басейн и зашеметяваща гледка към града. Самото имение разполага с 10 спални и 12 бани, изба за вино, библиотека, а също и разполага с асансьор за втория етаж, съобщава TMZ.

Наскоро в близост до къщата бяха забелязани камиони, което може да показва, че Джей Ло и Алекс Родригес са решили да се установят там за доста време.
През последните шест месеца знаменитостите живеят в имението си в Coral Gables, където чакаха пандемията на коронавирус със своите наследници да свърши. Дженифър отглежда 12-годишните близнаци Макс и Ема от брака ѝ с Марк Антъни, а Алекс е баща на две дъщери – 15-годишната Наташа и 11-годишната Ела.

Знаменитостите имат също и мезонет в Ню Йорк и недвижими имоти в Бел Еър, Лос Анджелис. Между другото, Шон Комбс, бившият избраник на певицата, живее в съседство с двойката на остров Star.
 


Източник: tialoto

Снимка: БГНЕС







автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !